HomeOver AdibaParticulierZakelijkTarievenContact

belastingaangifte administratie inkomensbeheer
administratieve dienstverlening bedrijfsadministratie belastingaangifte

Zakelijk

Adiba verzorgt bedrijfsadminstraties van ondernemers; starters, ZZP-er met ook een loondienstverband of volwassen eenmanszaak of VOF. Ook verzorgt Adiba administraties van BV's waaronder ook de Stamrecht BV. Een betrouwbare administratie is van belang voor de bedrijfsvoering, kredietverlening en voor de belastingdienst. Maar de kosten moeten wel in verhouding staan tot de verdiensten. Zonder kennis van (fiscale) zaken de boekhouding en aangifte toch zelf willen doen betekent veelal duurkoop. Ik kan u namens Adiba echt goed op weg helpen bij uw administratie en op fiscaal gebied. Dat is met plezier doen waar ieder goed in is en het betaalt zich meer dan terug!

Afhankelijk van uw wensen, kennis en kunde stellen wij in overleg het takenpakket vast: van boekhouding tot en met het vaststellen van het resultaat uit onderneming, de periodieke BTW-aangiftes en de suppletie-aangifte. Ook het opstellen en indienen van de winstaangifte (incl. uw fiscaal partner) met maximaal gebruik van alle fiscale regelingen verzorg ik natuurlijk. Behalve de aangifte ontvangt u standaard een beknopte jaarrekening (desgewenst is een uitgebreide jaarrekening ook mogelijk).
Het opzetten van de administratie doen wij in overleg met u, praktisch en zonder investeringen in dure software.

Graag komen wij in gesprek met u. Neem vrijblijvend contact op of bel direct 06 222 76 519.Adiba - Bilderdijkstraat 28 - 8023 BR Zwolle - KvK Zwolle 52 88 49 53

HomeOver AdibaParticulierZakelijkTarievenContact